Galerie

GALERIE

een verzameling van járen!

Hier sta ik naast mijn grootste werk ooit gemaakt. Dit was in Nijmegen (2012), waar ik afstudeerde aan de HAN, creatieve therapie beeldend. De verzameling beeldend werk startte net voordat ik deze opleiding begon in 2008 en groeide sterk in die 4 studiejaren. Ik heb verschillende thema`s en materialen uitgewerkt sindsdien. Hierin heb ik de conclusie getrokken dat ik altijd toe ben aan vernieuwing en niet binnen één onderwerp of thema blijf werken. Die variatie ga je terugvinden op deze pagina. 

Welkom in de galerie

Digitale bewerking van beeldend werk. Interessant om mee te experimenteren en daar kunnen dit soort prints uit komen!

Groot fan van Jett Rebel, het missen van live muziek in 2020 zorgde voor een hele reeks portretten. Hierboven zie je er 8. Op Instagram zijn er nog een aantal meer te bewonderen!


#portretvanjett

Portretten getekend met potloden. Meestal werk ik met gemengde materialen en technieken. Het tekenen met potlood zorgt voor meer precisie waardoor het er zo uit gaan zien!

Portretten van mens en dier in gemengde techniek. Meestal is dit een combinatie van Oost-Indische inkt, aquarel en verschillende soorten krijt.

Extreme lenigheid... in dit thema werkte ik tijdens mijn opleiding creatieve therapie beeldend. Geïnspireerd door de flexibiliteit van de mens, de verbinding, de compositie

Website in ontwikkeling!