Nicole Radstake

Gemengde techniek


Dit is wat ik het liefste doe... verschillende materialen en technieken door elkaar gebruiken. Experimenteren, onderzoeken, loslaten van de controle, spelenderwijs iets laten ontstaan. Dit doe ik niet altijd want tekenen met potlood is op zijn eigen manier ook weer prettig om te doen.


Toch blijft de gemengde techniek populair, in collagetechnieken, aquarel, inkt, acryl, krijt, ecoline etc. 


Kijk lekker rond en laat je inspireren!

Fotografie


100 hobbies, zeg ik wel eens.. Fotografie valt daar ook onder. Ook hier is het één en ander van terug te vinden op de website. Kijken naar je omgeving, het beeld zien, de kleuren, het licht, de compositie. Het inspireert mij en helpt mij ook creëren.


Digitale bewerking van fotografie gemixt met beeldend werk is ook een spannend vlak van werkelijkheid en fantasie. 


Ik fotografeer niet in opdracht... kennissen wel, dus als je op zoek bent naar een goede fotograaf? Stuur gerust een berichtje!

Werk in opdracht


Sinds kort werk ik ook in opdracht. Mits ik tijd en inspiratie genoeg heb om hiermee aan de gang te gaan. Portretten zijn onder andere mogelijk. Informeer voor afmetingen, prijzen en mogelijkheden!

Beeldend therapeut


Alles wat ik maak, ontstaat uit passie voor het beeldend werken. Dit doe ik allemaal in mijn vrije tijd. Je zou het kunnen zien als één van mijn vele hobby`s... alleen vind ik het woord passie beter passen. Ik ben beeldend therapeut in de jeugdzorg, vrouw van mijn lieve man en moeder van ons kleine meisje. Ik hou erg van tuinieren, heb mijn eigen moestuin en ben graag in de natuur. Muziek, fan van Jett Rebel en een groeiende platenverzameling. Liefde voor de turnsport is altijd gebleven. Ook dit is terug te zien in mijn beeldend werk.